Sunday, April 15, 2007

Οι στρατιές της κολάσεως


Παραθέτω εξώφυλλο εφημερίδας που απεικονίζει τις μισητές στρατιές της κολάσεως κατα την επέλασή τους σε πολυσύχναστη γωνιά της πόλης

3 comments:

Οπιοδήποτε ον said...

kmellos here

eisai pio kamenos apo karvouno!! xAxAxAxaXaxAxa
wraios!

Anonymous said...

daimonismenoi!

Μελδόκιος said...

Θα ήθελα να πω μερικά πράματς στους άλλους ανθρώπους:

Ο αντίχριστος ρε είναι φίλος ρε ο αντίχριστος είναι; Αυτός εδώ; Εδωπέρα, εδωπέρα, εδώ εδωπέρα εδώ εδωπέρα εδώ εδώ σταμάτα πια! ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΙΑ. ΠΙΑ. ΠΙΑ. Δε κάνει να γράφουμε μόνο με κεφαλαία. Ο αντίχριστος είναι καλός. Αγαπάμε και γλύφουμε αρκετά τον αντίχριστο, θέλουμε αρκετά.

Μάλιστα μπορώ, μπορώ να παραθέσω μάλιστα κι εκείνον τον ιστορικό διάλογο μπορώ μάλιστα, που έγινε μεταξύ εμού και κάτι κινέζων. Οι κινέζοι είναι κάτι άνθρωποι που μετεξελίχθηκαν από τα βατράχια. Η χώρα τους ήταν κάποτε ο πάτος μιας τεράστιας λίμνης. Οι κινέζοι έχουν κάτι λεπτά και μαρκυά μουστάκια και είναι σοφοί και έχουν δίκιο όλη την ώρα. Οι κινέζοι. Θαυμάζουμε τους κινέζους, οι κινέζοι, εμείς θαυμάζουμε τους κινέζους, πολύ πολύ καλά.

ΕΓΩ: Ο αντίχριστος, ο αντίχριστος, ο βύθιοc δράκων; Το συμμετρικό σχήμα με τα δεκάδες αυτιά;

CAO CAO: Ι ΑΜ A GLAD YUO ARE SO SENSIBEL. Είναι ο αντιχριστος ο αντιχριστος το, ο , τον, αντίχριστος. Δεν πρέπει, είναι αγαθός, όχι εδωπέρα. Δεν υπάρχει σέβας. Εκείνος ο άλλος.

LIU ZHANG: YOU ARE A HONORABEL PERSONE. Μια φορά ήταν ο θεός, φορά, φορούσε γυαλιά εκείνη εκείνη τη φορά, τη φορά, και έδωσε τους νόμους στους εβραίους, τους εβραίους. Μετά τους έδωσε τη ψυχή των νόμων, κι ύστερα τη την τη, κι ύστερα τη ψυχή της ψυχής των νόμων που είναι γνωστή και ώς η την ψυχή της την ψυχής της των νόμων που είναι γνωστή και πολύ όμορφη. Δε πρέπει. Ο αντίχιστος, εδωπέρα; Δεν υπάρχει σεβας!

Οι κινέζοι μιλούν με γρίφους γιατί φοβούνται να μη τους καταλάβουν οι κατσαρίδες που ζουν λαθραία στις παγώδες τους. Όχι ότι οι κατσαρίδες είναι πιο χαζές από τους κινέζους, απεναντίας μάλιστα. Απλά το κατσαριδίσιο μυαλό λειτουργεί με εντελώς διαφορετικούς κανόνες, που αδυνατούν να συλλάβουν και να αναλύσουν απλούς γρίφων σαν τους παραπάνω, που ακόμα κι ένα μυξοχαλεπές παιδάριο θα καταλάβαινε.

Έπειτα, αφού οι κινέζοι συμφώνισαν και τέτοια, ο ένας έστειλε στον άλλο πολλά φαγάκια, ήταν καλά, μου αρέσει. Φάγαμε όλοι μαζί παρέα σα νεαρά θηλαστικά. Θα πάμε και θα παίξουμε απο κείνα τα κινέζικα αθλήματα με τα κανόνια και τις κορδέλες, παίξαμε και 'κείνο εκεί.

Όλα τα παραπάνω συνέβησαν στ' αλήθεια.

Ο αληθινός αντίχριστος είναι σύμμαχός μας, όλοι μαζί γιορτάζουμε χαρωπά, και η ευφροσύνη δεν έχει όρια. Ομως υπάρχει κι ένας αντίχριστος ψεύτικος και πλαστός και κάλπικος και μπαγαποντάκος και σουρτούκης και λιμοκοντόρος που προσπαθεί να μας κατατροπώσει. Αυτή η κατάσταση είναι ιερόσυλη. Αυτό εδώ το μπλόγκ εδωπέρα, εδώ εδωπέρα, δεν υπάρχει σεβας αντίχριστε, σέβας! Πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε, οι εβραίοι, ο αντίχριστος, οι κατσαρίδες που ζουν λαθραία στα σπίτια μας. Ο κίνδυνος, οι εχθροί! Είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση.

Συνεχίστε το έργο σας Βουλγαρίωνα, ο αντίχριστος σας αγαπεί γλυκά.